Telefoonnummer

+31228351960

Our Blog

Sign Company & WestCord

Een lange duurzame relatie 

WestCord is een hotelketen dat hotels heeft door heel het land. Van de waddeneilanden tot de randstad, je kunt vrijwel overal in Nederland de gastvrijheid van WestCord ervaren. Sign Company is vanaf dag één betrokken bij alle oplossingen op het gebied van visuele communicatie. 

Ieder hotel, een unieke uitstraling.

Het bijzondere aspect aan WestCord Hotels is dat zij op iedere plek een uniek hotel neerzetten. Neem het duurzaamste hotel van Nederland: Hotel Jakarta in Amsterdam of the Market in Groningen. Wel eens in Rotterdam geweest? Dan moeten Hotel New York en de SS Rotterdam je bekend in de oren klinken. 

Van concept tot realisatie

Sign Company werkt nauw samen met de architecten van WestCord. Tijdens deze samenwerking wordt er kritisch gekeken naar het duurzaam materiaal gebruik, kleuren en natuurlijk het grafische ontwerp van alle borden en bewegwijzering. 

Spraakmakende lichtreclames
Een expertise waar we trots op zijn, onze lichtreclames! Bij unieke hotels horen natuurlijk lichtreclames die fungeren als ware eye-catcher. De lichtreclames worden altijd geheel op het gebouw afgestemd, van kleur, materialen tot design. Alle elementen zorgen voor één pakkend geheel. 

 

Bewegwijzering in stijl

Een asboluut gevoel van gastvrijheid creëer je met een duidelijk bewegwijzeringsplan. Hierdoor weten de gasten (net als thuis) waar de verschillende faciliteiten binnen het WestCord hotel zich bevinden. Sign Company draagt hierin zorg voor de routing, materiaal gebruik en de grafische vormgeving.

Wanddecoratie 
Naast de bewegwijzering en lichtreclames, zorgt Sign Company er ook voor dat de wanden van de hotels worden voorzien van fleurige prints welke wij printen op uiteenlopende (duurzame) materialen. Voor het hotel in Groningen hebben wij gebruikt gemaakt van ons circulaire textiel en houtgewrapte frames.
Wil jij ook visuele oplossingen voor jouw bedrijf?
Voor iedere branche heeft Sign Company een oplossing in huis. Vul ons contactformulier in, we verzekeren je dat je snel van ons hoort. 

Post Comment

Get in touch

Direct antwoord op jouw vragen